Saltar a continguts

Associació de Famílies de Múltiples de Catalunya

Navegació

Menú principal

Links a grups de lactància

Dues mares amb bebes
Grups de lactància

Els grups de Lactància són grups de mares que es reuneixen per donar pit i compartir experiències i inquietuds sobre el tema. Estan coordinats per una mare amb experiència i formació específica en el tema. Us recomanem que visiteu algun d'aquests grups mentre esteu embarassades, perquè després pot ser que us resulti molt complicat. Quan la mobilitat és difícil, una bona opció són els fòrums d'internet.
Aquí teniu diferents links a grups de lactància i fòrums d'internet per parlar directament dels dubtes o del que us amoïna sobre la lactància materna en múltiples.

Dues mares amb bebesAmpliar imatge

Aquí teniu informació, i un xat on parlar del que us interessi d'aquest tema. La Gema Carcamo porta aquesta web, i qui millor que ella per assessorar-vos que és mare de dues parelles de bessons!

Aquest fòrum té un apartat específic sobre la Lactància Materna en múltiples. Les mares comparteixen experiències sobre el que suposa donar pit a més d'una criatura alhora. El fòrum ha estat creat per un grup de mares de múltiples que comparteixen els principis de la "criança amb el cor".

Grups de Suport Lactància Materna

Portal web de la Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància Materna

En aquest fòrum podreu fer consultes sobre lactància.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats