Saltar a continguts

Associació de Famílies de Múltiples de Catalunya

Navegació

Menú principal

Lactància en múltiples

Dona alletant a dos bebes
Lactància en múltiples

La Lactància Materna és especialment important en múltiples. A diferència del que molta gent creu és possible amamantar a dues o més criatures. A més de permetre donar el millor aliment als nadons (també quan aquestes són prematurs) facilita l'establiment del vincle afectiu entre la mare i cadascun dels seus fills o filles. Però per tal que la Lactància Materna tingui èxit és important que la mare, el pare i l'entorn familiar estiguin convenientment informats dels avantatges que suposa i de les dificultats que es trobaran, i per tant és bàsic organitzar la xarxa de suport que es tindrà. Cal estar preparats: alimentar (a pit o biberó) i tenir cura de dos o més bebès alhora durant els seus primers mesos de vida és, més que cansat, esgotador. La Lactància Materna suposa un estalvi econòmic molt important per a la família i quan es dóna el pit alhora, és també un estalvi de temps.

En aquest apartat el que volem és donar la màxima informació sobre la Lactància Materna en Mútliples als pares i futurs pares. Hem detectat que és un dels aspectes que més els poden amoïnar quan hi ha més d'un fill en camí i esperem que amb aquesta informació afrontin la nova situació amb més tranquilitat i esperança.

Dona alletant

Aquí teniu un enllaç a Multilacta, associació amb seu a Madrid, on la Gema Carcamo, estarà encantada de respondre els vostres dubtes.

Aquí teniu un document de l'Alba Lactància "Lactancia Materna con bebés múltiples"

En aquesta pàgina teniu recomanacions per donar llet materna a bessons, trigèmins,...

A aquesta pàgina de parts múltiples, a l'apartat de Lactancia Materna teniu l'experiència d'altres mares, links interessants i informació variada sobre aquest tema.

És la web francesa amb un apartat especial per a embarassades.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats